ShareThis

ShareThis

ShareThis

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Οδηγός για Νέους Ψηφοφόρους (ver.2015)

Γεια σας και πάλι!
Επειδή πολλοί φίλοι και γνωστοί δυσκολεύονται να αποφασήσουν τι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, πήρα την πρωτοβουλία να φτιάξω αυτό τον μικρό χάρτη ως προς διευκόλυνση αυτών.

Ορίστε λοιπόν! (κάντε κλικ για να ανήξει σε μεγαλύτερο μέγεθος βρε νουμπάδες!)


Σε γενικές γραμμές:

Αν σου φταίνε οι ξένοι για όλα, επιλέγεις είτε το λαϊκισμό της αριστεράς (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) είτε το λαϊκισμό της ακροδεξιάς (βλ Χρυσή Αυγή).

Ειδικά αν αν είσαι κρατικοδίαιτος επιλέγεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ δαγκωτό και περιμένεις να σου αυγατήσουν το μισθό όταν και άμα εκλεγού τα καρτντάσια κλέβοντας λίγο πολύ από τους μη-δημοσιούχους και τις μελλοντικές γενιές. Αν δεν είσαι Δημόσιος Υπάλληλος, Επιδοματιούχος, Κρατιστής κλπ και εξακολουθείς να θες να ψηφίσεις μία από τις 3 αυτές παρατάξεις, να το κοιτάξεις φίλε μου! Να το κοιτάξεις.

Σε αντίθετη περίπτωση και ενώ εξακολουθούν να σου φταίνε οι ξένοι, επιλέγεις την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, εκτός και αν πέρα από τους ξένους σου φταίνε και οι μασώνοι, τα ούφο, οι ταξτζίδες και οι λουλουδούδες στα νυχτερινά κέντρα. Εκεί πας για ΑΝΕΛ μονοκούκι.

Αυτά ήταν λίγο πολύ τα δύο άκρα του άκρου.

Πάμε τώρα στην άλλη κατηγορία, αυτήν όπου ο κόσμος πιστεύει ότι κύριος υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση είναι ο σοφός Ελληνικός λαός. Ναι, είναι ο ίδιος λαός που λέει το "Αν έχεις βύσμα διάβαινε..."

Έχεις βύσμα; Είσαι παλιά καραβάνα στα κομματικά; Είσαι κομματόσκυλο; Είσαι βαμμένος από πάππου προς πάππου; Ε μη το ψάχνεις φίλε μου! Είσαι μεταξύ της ΝΔ ή του νέου λειψού και μετανιωμένου ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν ανοίκεις πουθενά σε αυτές τις δύο παρατάξεις αλλά εξακολουθείς να θέλεις φιλελεύθερες πολιτικές, σου μένει το Ποτάμι. Κατά τη γνώμη μου όμως αυτοί είναι μαγαζάκι της ΝΔ και αργά ή γρήγορα θα δώσουν κώ.... εε συγνώμη, λόγο ήθελα να γράψω με την Νέα Δημοκρατία. Ναι! Έστω και αν το Ποτάμι, αντί να κλέψει ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ - για αυτό φτοιάχτηκε άλλωστε - κλέβει μέχρι στιγμής πρωτίστως ψήφους από τη ΝΔ.

Ο Οδηγός για Νέους Ψηφοφόρους (έκδοση 2015) είναι ελεύθερος για κάθε είδους χρήση χωρίς την γραπτή άδεια του δημιουργού του (εμένα δηλαδή).

Άντε και καλή επανάσταση σύντροφοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου